fbpx

Condicions d’us i venda

Identificació de l’empresa
Titular de la Web: Peixateria del Delta, C/ Andreu Llambrich 29 l’Ametlla de Mar
Correu electrònic: peixateriadeldelta@gmail.com

Condicions d’Accés i Compra

L’usuari es compromet a utilitzar els serveis i continguts de la pàgina d’acord amb el que estableix la llei, la moral, l’ordre públic i en les presents condicions generals d’ús. Així mateix, es compromet a fer un ús adequat dels serveis i / o continguts de la pàgina i a  no emprar-los per realitzar activitats il·lícites o constitutives de delicte i / o que infringeixin la regulació sobre propietat intel·lectual i industrial, o qualsevol altra forma d’ordenament jurídic aplicable.

Compra mínima

L’import mínim per a efectuar una comanda són 60€.

Disponibilitat de productes

Peixateria del Delta ofereix peix i marisc del Delta. Alguns d’aquests productes poden trobar-se sota restriccions de pesca depenent de l’època de l’any, de manera que la disponibilitat dels mateixos es podrà veure afectada.

En el cas que s’esgotin les existències d’un producte en el moment de realitzar la seva comanda,  contactarem amb vostè immediatament per proposar-li un producte similar o reemborsar la quantitat corresponent.

Suport Telefònic

Els usuaris de peixateriadeldelta.cat podran dirigir-se a nosaltres a través del telèfon/whatsapp 645 231 468 en horari de 9:00 a 20:00 de dilluns a divendres, per consultar qualsevol dubte, disponibilitat de productes, preu, etc.

Preparació i Lliurament de les comandes

Garantim que la preparació dels productes que s’ofereix a la nostra botiga online, compleix estrictes controls de qualitat i seguretat alimentària. S’empaqueten adequadament i en condicions isotermes per garantir que es manté la cadena de fred. S’envia per transport urgent. Així es garanteix el lliurament al més aviat possible del producte en destinació, ja que en tractar-se de material perible, és imprescindible que el producte arribi a destinació en òptim estat de consum.

Repartiment i entrega de comandes

El lliurament de la comanda es realitzarà en la data i adreça indicada pel client en el registre de la comanda i es realitzarà entre les 9:00 i les 14:00.

Les zones de repartiment comprenen tota la Península Ibèrica, excepte Illes Canàries, Illes Balears i Ceuta i Melilla. En el moment del lliurament el client o persona designada per aquest per rebre la comanda, haurà de signar conforme la comanda ha estat lliurada i acceptada.

En cap cas, peixateria del Delta assumirà cap responsabilitat si el lliurament del paquet no s’efectua a causa d’una mala indicació o informació incompleta de l’adreça de lliurament. En aquest cas, serà única i exclusivament responsabilitat de l’usuari. Tampoc assumirà responsabilitat sobre el retard o no lliurament de la comanda en el cas que per raons de força major la empresa de missatgeria no pugui realitzar el seu treball, com per exemple, lliuraments en dates festives, zones en les quals no es cobreixi repartiment, etc.

En cas que per motius tècnics no es poguessin respectar aquests terminis, i peixateria del Delta s’adonés de l’inconvenient, ens posaríem en contacte amb tu per tal d’acordar un nou termini de lliurament.

Peixateria del Delta no assumeix cap responsabilitat pel retard o al lliurament de les comandes, quan aquest retard no li sigui directament imputable, o per casos de força major en els termes i condicions previstos en aquestes condicions generals de compra.

Despeses d’enviament

El transport a tota la Península serà gratuït en comandes superiors a 100€ (IVA inclòs). Si la comanda no supera aquest import, el cost de transport serà de 7,95 € (IVA inclòs).

En qualsevol moment es podrà anul·lar la comanda, sempre i quan no s’hagi processat.

Si la comanda ja s’ha enviat, en el cas dels productes frescos, per la seva naturalesa perible, no és possible realitzar la devolució, llevat que el motiu sigui la recepció d’un producte en mal estat (excepte si el producte no hagi pogut ser lliurat pel transportista a causa de l’absència del client) o diferent del sol·licitat. Sent així, tindrà 24 hores des que rep la comanda per comunicar-ho, trucant a Peixateria del Delta i detallant els motius de la disconformitat. Un cop comprovada la veracitat de la reclamació, es procedirà a la recollida del producte defectuós. Un cop rebut el producte, es procedirà a la devolució de l’import del producte o la substitució del mateix.

La devolució es realitzarà sempre a través de la mateixa manera pagament que hagi realitzat el client.

Obligacions de l’Usuari

L’usuari es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en el formulari de registre d’usuari, i a mantenir-los actualitzats en tot moment. Així mateix, es compromet a guardar de forma confidencial i amb la màxima diligència les seves claus d’accés personal al nostre lloc web.

Peixateriadeldelta.cat es reserva el dret a denegar o retirar l’accés al lloc web i als serveis en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís a aquells usuaris que incompleixin aquestes Condicions Generals.

L’usuari és conscient i accepta voluntàriament, que l’ús del lloc web es realitza sota la seva responsabilitat, per la qual cosa adoptarà totes aquelles mesures que fossin necessàries a l’efecte de minimitzar els riscos, incloent l’adopció de mesures de seguretat, utilització de procediments antivirus i de recuperació de dades.

Legislació aplicable

Per a qualsevol conflicte que sorgeixi en raó de la prestació d’aquest servei, s’acceptarà com a legislació rectora l’espanyola, i se sotmetrà per a la resolució de quants litigis es puguin derivar del mateix als Jutjats i Tribunals de Tortosa.