fbpx

Comprar peix de proximitat: més barat que no pas ens pensem.

Comprar peix de proximitat va més enllà del consum de peix a que ens tenen acostumats moltes peixateries. Significa consumir espècies que de vegades no en sabem ni el nom.

Tallahams, mòllera de roca,…

Perquè hi ha vida més enllà del rap i del lluç, cal acostumar-se al consum d’espècies que tenen poca sortida al mercat. A vegades molts pescadors han de llençar les seves captures per baix preu o nul·la compra a llotja. Cal valorar espècies poc conegudes que, a més de bones, ens sortiran molt econòmiques.

Aprèn a menjar amb espines

Ens hem malacostumat a menjar el peix sense espines. Si és lluç, millor sense espines. Si és rap, encara molt millor que només en té una. Però comprar peix de proximitat significa comprar peix petit i sovint amb espines.

El peix amb espines us podem assegurar que és molt més saborós, no té res a veure. Això sí, hem d’aprendre a localitzar-les segons quin sigui el peix: les centrals, les dorsals,… Un cop ho tinguem clar, en gaudirem molt més.

Et portem a casa peix i marisc de l’Ametlla de Mar. Som la única peixateria online de Catalunya que t’ofereix només peix de costa, amb un gust i sabor autèntic a mar.

Omple les teves dades en el formulari de sota i t’enviarem via whatsapp la llista del peix de llotja i els seus preus.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
Fill out this field
Fill out this field
Menú