fbpx

Cassoleta de rap amb llenguado i marisc

INGREDIENTS PER 2 PERSONES

0,800gr rap ( a rodanxes)

2p llenguado (escatat)

0,300gr Llagostí mitjà

0,300gr cloïssa

0,300gr musclo

3 tomaques

1 ceba

3 dents d’all

1 pataca mitjana (opcional)

2 llesques de pa

Oli d’oliva

2 cullerades de pebre vermell, petites.

1/2 vi blanc

Com fem la cassoleta?

En una cassola en oli d’oliva  fregim les dos llesques de pa torrat, després retirem i posem els alls a sofregir.

A continuació ho retirem, i sofregim la tomaca primer i després la ceba.

Quan tenim la ceba posem pebre vermell, continuem sofregint.

Un cop acabat, ho triturarem tot junt. Tomaques, ceba, all, i pa torrat amb 1/2 got de vi blanc.

A continuació, a la mateixa cassola afegim els llagostins i els marquem.

Ho retirem, i posem el peix ja enfarinat només el marquem. El reservem també.

Afegim julivert, és opcional també ho podeu posar a la picada quan ho triturem.

Posem la pataca tallada, i afegim la picada triturada.

Afegim 3/4 d’aigua i deixem bullir durant 15min.

  

Quan la pataca ja està cuita, anem afegint el rap, el llenguado, llagostins, cloïsses i musclos. Parem passats 7min.  I llestos!