INGREDIENTS PER 2 PERSONES
0,800gr rap ( a rodanxes)
2p llenguado (escatat)
0,300gr Llagostí mitjà
0,300gr cloïssa
0,300gr musclo
3 tomaques
1 ceba
3 dents d’all
1 pataca mitjana (opcional)
2 llesques de pa
Oli d’oliva
2 cullerades de pebre vermell, petites.
1/2 vi blanc
Com fem la cassoleta?
En una cassola en oli d’oliva fregim les dos llesques de pa torrat, després retirem i posem els alls a sofregir.
A continuació ho retirem, i sofregim la tomaca primer i després la ceba.
Quan tenim la ceba posem pebre vermell, continuem sofregint.
Un cop acabat, ho triturarem tot junt. Tomaques, ceba, all, i pa torrat amb 1/2 got de vi blanc.
A continuació, a la mateixa cassola afegim els llagostins i els marquem.
Ho retirem, i posem el peix ja enfarinat només el marquem. El reservem també.
Afegim julivert, és opcional també ho podeu posar a la picada quan ho triturem.
Posem la pataca tallada, i afegim la picada triturada.
Afegim 3/4 d’aigua i deixem bullir durant 15min.
Quan la pataca ja està cuita, anem afegint el rap, el llenguado, llagostins, cloïsses i musclos. Parem passats 7min. I llestos!