fbpx

Arròs amb galeres, fesols i espinacs

Recepta típica, típica de la Cala.

INGREDIENTES PER 4 PERSONES

  • 12 Galeres plenes
  • 400gr d’arros
  • 150gr fesols cuits.
  • Espinacs al gust, ja cuits.
  • 4 alls
  • Pebre roig dolç
  • Oli d’oli a
  • 2lfumet o aigua

PAS A PAS

Duem una cassola al foc amb un bon raig d’oli d’oli a i sofregim les galeres. Un cop les galeres estan daurades, les reservem.

A part, piquem els alls amb una cullerada petita de pebre roig dolç.

Seguidament, i a la mateixa cassola afegim la picada.

Posem els espinacs, ja cuits, i el sofregim amb la picada.

Afegim el fumet, pot ser de peix o de verdura, o també amb aigua.

Posarem les galeres i posteriorment quan comença a bullir, tirem l’arròs.

Passats 10min que l’arròs ja fa el bull, afegim els fesols ja cuits, i apaguem el foc quan l’arròs estigui al nostre gust.

Llestos!