Recepta típica, típica de la Cala.
INGREDIENTES PER 4 PERSONES
- 12 Galeres plenes
- 400gr d’arros
- 150gr fesols cuits.
- Espinacs al gust, ja cuits.
- 4 alls
- Pebre roig dolç
- Oli d’oli a
- 2lfumet o aigua
PAS A PAS
Duem una cassola al foc amb un bon raig d’oli d’oli a i sofregim les galeres. Un cop les galeres estan daurades, les reservem.
A part, piquem els alls amb una cullerada petita de pebre roig dolç.
Seguidament, i a la mateixa cassola afegim la picada.
Posem els espinacs, ja cuits, i el sofregim amb la picada.
Afegim el fumet, pot ser de peix o de verdura, o també amb aigua.
Posarem les galeres i posteriorment quan comença a bullir, tirem l’arròs.
Passats 10min que l’arròs ja fa el bull, afegim els fesols ja cuits, i apaguem el foc quan l’arròs estigui al nostre gust.
Llestos!