fbpx

Sent el peix amb olor a mar

Si hi ha una cosa que ens fa diferents és que us enviem a casa només peix de la llotja, en concret de l’Ametlla de Mar. I que té el peix de l’Ametlla que el fa tant diferent? Principalment perquè:

1- L’Ametlla de Mar posseeix un fons marí únic, amb una gran praderia de posidònia que fa que l’aliment dels peixos i marisc sigui d’una gran qualitat. Això és nota en el gust, qui el prova no en vol cap altre.

2- El peix és tractat des que es pesca fins que arriba a llotja amb molta cura. Ja en la barca es conserva en gel i ben col·locat, amb la seguretat que arribi en perfectes condicions a port.

Compra directa de peix a la llotja

Vols tornar a gaudir del peix del nostre litoral? et portem a casa el millor de l’Ametlla de Mar. Un peix i marisc amb una olor i sabor que difícilment trobaràs en supermercats. I per descomptat, al mateix preu que trobaràs a la nostra peixateria del poble.

Per fer la teva comanda pots contactar amb nosaltres via whatsapp o trucant al 645 231 468. T’enviarem un llistat amb tot el peix del dia que hem trobat a la llotja.

Demana i l’endemà t’ho enviem a casa.

Tens dubtes? Truca’ns o contacta per whatsapp al 645 231 468 i t’atendrem. O omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
Fill out this field
Fill out this field
Menú